Blog

Inslagen

Inslagen

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bliksem inslagen weten wij precies hoe we huizen het beste kunnen beveiligen tegen bliksem. Onze specialisten werken efficiƫnt en met de beste materialen volgens de normen. Op die manier weet u zeker dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Hoogspanning blikseminslag

Hoogspanning blikseminslag

Wanneer de bliksem inslaat in een pand, kan dat vele vervelende gevolgen hebben. Met een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. kunt u de gevolgen van hoogspanning en blikseminslag neutraliseren.

Gevolgen blikseminslag

Gevolgen blikseminslag

In het Nederlandse klimaat, komt onweer en bliksem regelmatig voor. Bliksem kan, bij inslag, flinke schade tot gevolg hebben. U kunt uw huis of bedrijfspand echter beschermen tegen de negatieve gevolgen van blikseminslag door een bliksemafleiderinstallatie aan te schaffen bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V.

Blikseminslag voorkomen

Blikseminslag voorkomen

Blikseminslag kan zorgen voor veel schade aan de aanwezige elektronica in huizen en bedrijven. Daarom is voorkomen beter dan genezen. Dit kan worden gerealiseerd met een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord