Inslagen

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bliksem inslagen weten wij precies hoe we huizen het beste kunnen beveiligen tegen bliksem. Onze specialisten werken efficiënt en met de beste materialen volgens de normen. Op die manier weet u zeker dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Inslagen komen in Nederland 250.000 tot 400.000 keer per jaar voor; voorkom de gevolgen met een bliksemafleider van Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Niet niks voor zo’n klein landje, en het is dan ook goed om te weten dat u uzelf en uw huis goed kunt beschermen tegen deze blikseminslagen. Wanneer de bliksem inslaat, levert dit vaak enorme schade op aan uw huis en elektrische apparatuur. Daarnaast kan het levensgevaarlijk zijn voor mensen. Met de beveiligingssystemen van Mulhuyzen bent u voortaan goed beveiligd.

 

Gevolgen van inslagen beperken door bliksembeveiliging

 

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bliksem inslagen weten wij precies hoe we huizen het beste kunnen beveiligen tegen bliksem. Onze specialisten werken efficiënt en met de beste materialen volgens de normen. Op die manier weet u zeker dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Wij zijn er niet alleen voor de installatie van aardingssystemen, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging, maar ook voor advies hierover en het ontwerp, onderhoud en inspectie ervan. Zo blijft u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid.

 

Onze mogelijkheden

 

Wanneer u rondkijkt op de website, leest u meer over de mogelijkheden voor beveiliging tegen bliksem inslagen. U ziet met welke methodes wij werken en wat er op het gebied van bliksembeveiliging mogelijk is. Wilt u liever weten wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt contact met ons opnemen. Wanneer u belt naar 030- 751 752 3 of het contactformulier invult, vertelt één van onze medewerkers u er graag alles over.