Aardingssysteem

Elk aardingssysteem, hoe goed ook, kan na verloop van tijd te maken krijgen met slijtage of storingen. U kunt natuurlijk ook uw aardingssysteem preventief laten inspecteren. Merkt u dat uw aardingssysteem toe is aan een inspectie? Schakel dan Mulhuyzen Bliksembeveiliging in. Wij installeren uw systeem grondig en komen met aanbevelingen voor eventueel verder benodigd onderhoud of reparatie. We doen er alles aan om te zorgen dat uw systeem optimaal en veilig functioneert.

witte bliksem langs de kust
witte bliksem kabels

Belangrijk voor de veiligheid

Het aardingssysteem draagt in hoge mate bij aan de veiligheid van uw apparaten en installaties. Een goed functionerende aarding voorkomt bijvoorbeeld dat u in contact komt met levensgevaarlijke spanning. Een inspectie draagt dan ook sterk bij aan de veiligheid. Daarnaast dragen regelmatige inspecties ook bij aan een langere levensduur van uw machines en apparatuur.

Inspectie aardingssysteem: wat houdt het in?

Bij inspectie aan aardingsinstallaties meten we de hoofdverdeelinrichting van de aardverspreidingsweerstand. Het gaat dan om zowel de hoofdaardrail (HAR) als de aardverspreidingsweerstand in de onderverdelingenrichtingen. 

 

Ook inspecteren we de potentiaalvereffeningsinstallatie. Medische aarding, computervloer aarding, EMC en ESD (statische aarding) inspecteren wij ook. Vervolgens inspecteren we of er SPD’s (bliksemstroomafleiders / overspanningsafleiders) zijn toegepast.

bliksem en regen
witte bliksem

Inspectierapport na afloop

Na afloop krijgt u van ons een inspectierapport, waarin alle meetwaardes en specificaties staan vermeld. Bij eventuele gebreken maken wij een geheel vrijblijvende en scherp geprijsde offerte voor u op, die we bij het inspectierapport meeleveren.

Aardingssysteem inspectie door een gecertificeerd specialist

 

Is uw aardingssysteem installatie aan een inspectie toe? Schakel dan Mulhuyzen Bliksembeveiliging in. Al sinds 1952 staan wij bekend als hét adres voor werkzaamheden op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Ons werkgebied omvat Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging staan kwaliteit, veiligheid én scherpe prijzen hoog in het vaandel.

Inspectie aardingssysteem? Neem contact met ons op!

Wilt u een aardingssysteem inspectie laten uitvoeren of heeft u daar vragen over? Neem dan contact met ons op: bel naar 030 751 752 3, stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl of vul ons contactformulier in.

bliksem boven piramide