NEN 1010 keuring

NEN 1010 keuringen door Mulhuyzen

Voor een officiële NEN 1010 keuring, moet u naar een specialist met verstand van beveiliging. NEN 1010 is de Nederlandse Norm voor de Elektricien. Dankzij deze normen is het voor iedereen duidelijk geworden hoe huizen beschermd dienen te worden tegen bliksem en welke regels moeten worden gevolgd. Natuurlijk blijft dit een norm, en soms zijn er elektriciens die zich hier niet aan houden. Mulhuyzen Bliksembeveiliging zoekt het voor u uit.

NEN 1010 keuring voor gegarandeerde kwaliteit

Omdat wij al sinds 1952 werken met bliksembeveiliging, weten wij als geen ander wat er in de loop der jaren is veranderd aan de regelgeving. De normen zijn bijgesteld en de technologie op het gebied van bliksembeveiliging is verbeterd. Dankzij een NEN 1010 keuring, weet u zeker dat alle installaties aan uw pand goed zijn uitgevoerd en dat u nooit in de problemen komt door foutjes in de installatie. Wij inspecteren uw bliksembeveiliging graag zodat u weer kunt profiteren van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. U kunt door ons ook het onderhoud aan uw bliksembeveiliging uit laten voeren.

Professioneel advies aanvragen

Natuurlijk kunnen wij u het best adviseren over een NEN 1010 keuring als we weten wat uw situatie is. We nodigen u daarom ook uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen, als u wilt dat een specialist u verder helpt. U kunt ons bereiken op nummer 030-751 752 3 of door het contactformulier op de website in te vullen en op te sturen.

Neem contact op!