Hoogspanning blikseminslag

Wanneer de bliksem inslaat in een pand, kan dat vele vervelende gevolgen hebben. Met een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. kunt u de gevolgen van hoogspanning en blikseminslag neutraliseren.

U kunt op een adequate manier om gaan met hoogspanning en blikseminslag, door bliksembeveiliging aan te schaffen bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Al talloze jaren zijn wij toonaangevend op het gebied van het ontwerpen, installeren, onderhouden, inspecteren en engineeren van bliksemafleiderinstallaties van topkwaliteit.

 

Bescherming tegen hoogspanning en blikseminslag

 

Wanneer de bliksem inslaat in een pand, kan dat vele vervelende gevolgen hebben. Met een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. kunt u de gevolgen van hoogspanning en blikseminslag neutraliseren. Wij ontwerpen, installeren en engineeren al zestig jaar de meest toonaangevende installaties volgens onder andere de NEN-EN-IEC-62305-4 norm. Onze installaties zorgen ervoor dat bij directe blikseminslag, de bliksemstromen gecontroleerd naar de aarde worden vervoerd. Hierdoor kan uw huis of bedrijfspand gevrijwaard worden van eventuele negatieve gevolgen van de blikseminslag. Wij kunnen deze bliksemafleiderinstallatie ontwerpen en installeren voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als bestaande objecten. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van installaties die worden gemaakt van materialen die van de hoogste kwaliteit zijn en aan alle belangrijke normen voldoen. Ook voor onderhoud en inspectie van uw installatie, kunt u bij ons terecht.

 

Uw pand volledig beschermen

 

Bescherm uw huis of pand tegen de negatieve gevolgen van hoogspanning en blikseminslag en schaf een hoogwaardige bliksemafleiderinstallatie aan bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Voor meer informatie over ons bedrijf of over onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen via 030 – 751 752 3. Wij adviseren u graag over de juiste bescherming tegen hoogspanning en blikseminslag voor uw specifieke pand.