Gevolgen blikseminslag

In het Nederlandse klimaat, komt onweer en bliksem regelmatig voor. Bliksem kan, bij inslag, flinke schade tot gevolg hebben. U kunt uw huis of bedrijfspand echter beschermen tegen de negatieve gevolgen van blikseminslag door een bliksemafleiderinstallatie aan te schaffen bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V.

Bescherm uw huis of pand tegen de vele negatieve gevolgen die blikseminslag kan hebben, met behulp van een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Sinds 1952 ontwerpen, installeren, onderhouden, inspecteren en engineeren wij installaties op het gebied van bliksembeveiliging, aarding en overspanningsbeveiliging. Bij ons bent u verzekerd van installaties die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

 

Voorkom de gevolgen van blikseminslag

 

In het Nederlandse klimaat, komt onweer en bliksem regelmatig voor. Bliksem kan, bij inslag, flinke schade tot gevolg hebben. U kunt uw huis of bedrijfspand echter beschermen tegen de negatieve gevolgen van blikseminslag door een bliksemafleiderinstallatie aan te schaffen bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Deze installatie die wordt ontworpen volgens onder andere de NEN-EN-IEC-62305-4 norm, is in staat om bij directe blikseminslag, de stromen op een gecontroleerde manier naar de aarde te vervoeren. Dit zorgt ervoor dat blikseminslag geen schade veroorzaakt aan de aanwezige elektronica in een pand. Dit kan vele kosten schelen. Wij kunnen voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als bestaande objecten een installatie ontwerpen, installeren en engineeren. U bent bij ons te allen tijde verzekerd van materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij beschikken over tal van kwaliteitsnormen, en zijn tevens lid van de Uneto-VNI vakgroep Bliksembeveiliging. Onze medewerkers kunnen ook onderhoud en inspectie aan een bestaande installatie verzorgen.

 

Bescherming en veiligheid

 

Met een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V., is uw huis of bedrijfspand te allen tijde beschermd tegen de negatieve gevolgen van blikseminslag. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via 030 – 751 752 3.