Aardpen slaan kosten

De aanwezigheid van een aardpen in een gebouw is al sinds 1975 verplicht. Is uw woning of bedrijfspand van een bouwjaar daarvoor? Dan bestaat de kans dat er zich geen aardpen bevindt in het pand. Maar wat gaat een aardpen slaan kosten? Dat is afhankelijk van verschillende factoren: we zetten ze voor u op een rij.

blikseminslag op eiland
blikseminslag op berg

Een aardpen laten slaan

Een aardpen zorgt voor aarding, anders gezegd voor het afvoeren van een teveel aan stroom door bijvoorbeeld een blikseminslag of een defect aan de elektrische installatie. Aarding zorgt daarmee voor beveiliging tegen overbelasting. Voor Mulhuyzen Bliksembeveiliging is het slaan van een aardpen een specialisatie. We zorgen er graag voor dat uw huis of bedrijfspand goed en optimaal veilig geaard is.

Aardpen slaan kosten opbouw

De kosten van een aardpen slaan zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • Hoe diep de aardpen moet komen.
  • De benodigde dikte van de pen. 
  • Het elektrische circuit en de aansluiting van de pen hierop.
  • De manier waarop de groepenkast is ingericht.
  • De bodemweerstand van de locatie.
bliksem
bliksem op het meer

Aardpen laten slaan offerte

De kosten van het slaan van een aardpen, variëren. Ze zijn onder andere afhankelijk van de hierboven genoemde factoren. Wilt u weten wat de kosten zijn in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

 

Mulhuyzen Bliksembeveiliging zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand optimaal geaard is. Goede aarding is belangrijk om uw pand te beschermen, omdat hiermee bliksem wordt afgevoerd naar de aarde.

Aardpen slaan is één van onze specialisaties

Wij zijn al decennialang specialisten op het gebied van bliksembeveiliging. Bij ons bent u verzekerd van optimale kwaliteit, veiligheid en service. Een aardpen slaan doen wij uiteraard volgens de geldende NEN-normen.

 

U kunt bij ons ook terecht voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud van bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen van de beste kwaliteit voor een marktconforme prijs.

bliksem in de nacht
bliksem in de woestijn

Neem contact met ons op!

Wilt u een aardpen laten slaan of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op: bel naar 030 751 752 3, stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl of vul ons contactformulier in.