Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf onderhoud al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties, aardingsinstallaties en overspanningsafleiderinstallaties comform de desbetreffende normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van optimale veiligheid. Wij verzorgen onderhoud voor alle type objecten. Door onze ruime ervaring en uitgebreide kennis, zijn wij uw ideale partner op het gebied van het onderhouden van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

bliksem in witte wolk
rode bliksem in het water

Onderhoud van bliksembeveiliging

Bij onderhoud aan een bliksemafleiderinstallatie gaat het in de meeste gevallen om nieuw geplaatsde airco’s, ventilatoren, luchtbehandelingskasten, koelunits, antennes, ontgassingsafvoeren, dakkappen, hekwerken, kooiladders, enz., waardoor de bliksemafleiderinstallatie naar de huidige situatie aangepast moet worden. In de meeste gevallen worden er vrijstaande opvangers geplaatst bij elektrisch gevoede apparatuur en worden andere metalen delen zoals nieuwe dakkappen of antennes aangesloten op de bestaande installatie. Ook komt het regelmatig voor dat er gedeeltes loodwerk, zinkwerk, randbeplating, gevelbeplating, dakbeddekking, leiwerk, metselwerk, enz., worden vervangen, waarbij wij na afloop van deze werkzaamheden de installatie weer netjes in orde komen maken. Dus voor alle werkzaamheden aan bliksembeveiliging bent u bij ons aan het goede adres.

Mulhuyzen Bliksembeveiliging

Als familiebedrijf zijn wij reeds 3 generaties lang - ruim 70 jaar - dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.
Of bel ons voor meer informatie