Aardingssystemen

Aardingssysteem onderhoud

Hoe goed uw aardingssysteem ook is, geregeld onderhoud blijft nodig om een goede werking te garanderen. Een goed onderhouden systeem geeft u het vertrouwen dat uw pand en uw kostbare apparatuur goed beveiligd zijn. Mulhuyzen Bliksembeveiliging verzorgt aardingssysteem onderhoud graag voor u. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten staan voor u klaar om uw aardingssysteem weer helemaal up to date te maken.

bliksem eifeltoren
bliksem over valei

Daarom aardingssysteem onderhoud

Er staan tegenwoordig steeds meer elektrische (smart-)apparaten in woningen en bedrijven. Een goed aardingssysteem voorkomt onder andere dat elektrische apparaten onder te hoge spanning komen te staan. Dat is namelijk levensgevaarlijk en levert schade en brandgevaar op. Simpel gesteld is een goed functionerend aardingssysteem onmisbaar in uw woning of bedrijfspand.

Uw aardingssysteem weer up-to-date

Bij aardingssysteem onderhoud kan het gaan om nieuwe waterleidingen, gasleidingen, groepenkasten en meer, die op de juiste manier moeten aansluiten op het systeem. Ook komt het regelmatig voor dat computervloer-aardingen, nieuwe kasten, kabelgoten, koelinstallaties en leidingen zijn geplaatst of aangebracht. Kortom, de installatie moet aan de huidige situatie worden aangepast. 

 

In het verleden vond aarding vaak plaats via de waterleiding. Tegenwoordig is op de meeste plaatsen de hoofdwaterleiding van kunststof, een materiaal dat niet geleidend is. Heeft u bijvoorbeeld nog een oude waterleiding en wordt deze vervangen door een kunststof leiding? Dan heeft uw aardingssysteem zeker aanpassing nodig.

elektrische kabels
blikseminslag in een kerk

Laat aardingssysteem onderhoud aan de specialist over

Aardingssysteem onderhoud is echt iets om aan een specialist over te laten. De vakmensen van Mulhuyzen Bliksembeveiliging beschikken over de juiste vaardigheden, ervaring en certificaten. Alle werkzaamheden op het gebied van aarding kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. U kunt ervan op aan dat wij alle werkzaamheden op een professionele en veilige wijze uitvoeren, voor een scherpe prijs.

Aardingssysteem onderhoud? Neem contact met ons op!

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is al meer dan 70 jaar specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. 


Wilt u uw aardingssysteem onderhoud aan ons uitbesteden of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op: bel naar 030 751 752 3, stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl of vul ons contactformulier in.

zonnepanelen op gebouw