Inspectie overspanningsbeveiliging

Inspectie van overspanningsbeveiliging

De enorme toename van het gebruik van computers en andere elektronische apparatuur stelt hoge eisen aan overspanningsbeveiliging. Om de kwaliteit van de overspanningsbeveiliging te waarborgen, bevelen we aan om deze periodiek te laten inspecteren. Wilt u een inspectie uit laten voeren aan uw overspanningsbeveiliging? Schakel dan Mulhuyzen Bliksembeveiliging in; onze gecertificeerde specialisten staan voor u klaar.

bliksem over de wei
bliksem boven het bos

Het belang van een inspectie van uw overspanningsbeveiliging

Het komt in de praktijk zeer regelmatig voor dat de omvang van de apparatuur en het gebruik ervan - en vaak dus ook de risicoklasse - na verloop van tijd wijzigt. Het is daarom belangrijk om dit periodiek opnieuw te beoordelen. Zo zorgt u ervoor dat de veiligheidsgraad en risicoklasse op elkaar afgestemd blijven.

Wat houdt een overspanningsbeveiliging inspectie in?

Bij inspectie aan een overspanningsbeveiliging installatie meten we elke varistor afzonderlijk. Daarna inspecteren we de installatie visueel: als wij een aansluiting tegenkomen die we niet vertrouwen, meten we deze door. Indien mogelijk herstellen we deze direct. Vervolgens brengen wij de toepassing van SPD’s (bliksemstroomafleiders en/of overspanningsafleiders) in kaart.

paarse bliksem boven de boom
blliksem boven de berg

Inspectierapport na afloop

Na afloop krijgt u van ons een inspectierapport. Daarin staan alle meetwaardes en specificaties vermeld, compleet en overzichtelijk. Zijn we bij de inspectie gebreken of verbetermogelijkheden tegengekomen? Dan maken wij een geheel vrijblijvende offerte voor u op, die we bij het inspectierapport meeleveren.

Overspanningsbeveiliging inspectie door een gecertificeerd specialist

Schakel Mulhuyzen Bliksembeveiliging in voor een inspectie aan uw overspanningsbeveiliging installatie. Al meer dan 70 jaar staat ons familiebedrijf bekend als hét adres voor onder andere overspanningsbeveiliging. Ons standaard werkgebied omvat heel Nederland en ver daarbuiten: ook in België, Luxemburg of Duitsland kunt u ons inschakelen. Onze gecertificeerde specialisten komen graag bij u langs en inspecteren uw aardingssysteem aan de hand van strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. 

blauwe bliksem in de lucht
rode bliksem boven de kust

Overspanningsbeveiliging inspectie? Neem contact met ons op!

Particulier, bedrijf of instelling: iedereen kan bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging terecht voor een overspanningsbeveiliging inspectie. Naast kwaliteit en veiligheid kunt u bij ons ook rekenen op scherpe prijzen.

 

Wilt u een overspanningsbeveiliging systeem inspectie laten uitvoeren of heeft u daar vragen over? Neem dan contact met ons op: bel naar 030 751 752 3, stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl of vul ons contactformulier in.