De kosten van bliksemafleiding

Een bliksemafleider is een essentiële investering, omdat het de negatieve gevolgen - brand, schade - van een blikseminslag tegengaat. Veiligheid staat altijd voorop als het gaat om bliksemafleiding. Maar hoe zit het met de kosten van bliksembeveiliging? Die is elke keer weer anders en hangt af van een aantal factoren.

 

Bliksemafleider moet voldoen aan hoge kwaliteitsnormen

 

In Nederland maken we zeer regelmatig onweer en bliksem mee. Deze natuurlijke verschijnselen richten nogal eens flinke schade aan. Schadeherstel kan hoge kosten met zich meebrengen, vaak is de indirecte schade nog groter dan de directe schade. Ruim 50% van de door verzekeraars uitgekeerde schades is het gevolg van directe en indirecte blikseminslag. Met een bliksemafleider van Mulhuyzen Bliksembeveiliging voorkomt u deze kosten.

 

U kunt er bij ons op rekenen dat we bliksemafleiders ontwerpen, bouwen en installeren die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen. De installatie zorgt voor de gecontroleerde afvoer van bliksemstromen, zowel bij directe als indirecte inslag. Zo richt de bliksem geen schade aan en bespaart u hoge kosten door directe schade en indirecte gevolgschade.

bliksemafleider eifeltoren
bliksem in wolken

Opbouw kosten bliksemafleiding

De kosten van bliksembeveiliging, anders gezegd voor de installatie van een bliksemafleider, zijn afhankelijk van diverse factoren. We zetten ze voor u op een rij:

  • Het type, de complexiteit en de grootte van het systeem. 
  • Als de installatie van een bliksembeveiligingssysteem al in de bouw van een object is geïntegreerd, kan dat in de kosten schelen.
  • Materiaalkosten: het bliksembeveiligingssysteem, in de volksmond meestal bliksemafleider genoemd, bestaat uit vier delen: de opvanginrichting, afgaande leidingen, het aardingssysteem en de inwendige bliksembeveiliging (overspanningsbeveiliging).
  • De grootte van het gebouw.

Over Mulhuyzen Bliksembeveiliging

Mulhuyzen Bliksembeveiliging verzorgt installaties voor zowel particulieren als bedrijven en voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als voor bestaande objecten. Naast hoge kwaliteit en veiligheid, bent u bij ons ook verzekerd van concurrerende prijzen.

 

Wij ontwikkelen, installeren en bouwen al meer dan 70 jaar hoogwaardige installaties op het gebied van bliksemafleiding, aarding en overspanningsbeveiliging. Iedere installatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

 

De omstandigheden zijn elke keer weer anders en daardoor zijn de kosten van bliksemafleiding ook elke keer weer anders. Natuurlijk wilt u toch graag van tevoren weten waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over de kosten van bliksembeveiliging in uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op: bel naar 030 751 752 3, stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl of vul ons contactformulier in.

 

Benieuwd naar de kosten van bliksemafleiding in uw situatie? Neem contact met ons op!

 

blikseminslag in kerk