NEN 1014

De NEN 1014 norm

Tot 1 februari 2009 was NEN 1014 de norm die installateurs en Mulhuyzen Bliksembeveiliging hanteerden om uw huis te beveiligen tegen blikseminslag. Dit soort normen zijn erg belangrijk, omdat aan de hand hiervan gegarandeerd kan worden dat uw huis perfect beschermd is tegen bliksem. Mulhuyzen werkt al sinds 1952 in de bliksembeveiliging en is als geen ander op de hoogte van de gestelde normen.

Werken met normen zoals de NEN 1014

Door te werken met de NEN 1014 en andere normen die op dit gebied van toepassing zijn, hebben onze specialisten een goede richtlijn van wat wij aan uw huis moeten doen om het zo goed mogelijk te beschermen. In deze norm is onder andere beschreven welke technische regels gevolgd moeten worden en hoe het technisch gedeelte van de norm gehanteerd moet worden. Op die manier kan ook duidelijk worden nagegaan wie zich aan de NEN 1014 gehouden heeft en wie niet.

Meer informatie

Als u niet zeker weet of uw huis voldoet aan de NEN 1014 norm, of als u hier meer over wilt weten, dan kunnen onze medewerkers u hier alles over vertellen. U kunt ons dan ook inschakelen voor de inspectie en het eventuele onderhoud van uw blikseminstallatie, zodat u zeker weet dat deze voldoet aan de meest recente normen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030-751 752 3 of door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wanneer wij weten wat uw situatie is, kunnen wij u het best adviseren.

Neem contact met ons op