Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is al sinds 1952 uw vertrouwde adres voor werkzaamheden op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. We zetten onze kennis, ervaring en hoogwaardige producten graag voor u in.

 

Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. En dat ook nog eens voor marktconforme prijzen. Wij verzorgen installaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten als bestaande panden.

blikseminslag
Brede dekking

Brede dekking

Overal in Nederland, de benelux en daarbuiten ontzorgen wij bedrijven, overheden en particulieren.
Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Door onze ruim 65 jaar ervaring hét adres voor maximale kwaliteit en duurzaamheid.
Scherpe prijzen

Scherpe prijzen

Optimale kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voor de scherpste prijzen.

Onze diensten

Wij ontzorgen u met ons totaalpakket op het gebied van aardingssystemen, bliksembeveiliging (bliksemgeleiders en meer) en overspanningsbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor advies, risicoanalyse, ontwerpen, engineeren, installeren, onderhouden, inspecteren en onderzoeken op de genoemde vakgebieden. 

 

Daarnaast zijn vrijwel alle denkbare materialen en benodigdheden op het gebied van aardingssystemen, bliksem- en onweerbeveiliging en overspanningsbeveiliging bij ons op voorraad. Daardoor zijn we in staat snel en voor concurrerende prijzen te leveren.

Neem vrijblijvend contact op
bliksem boven stad

Veiligheid staat voorop in alles wat wij doen

Als geen ander kennen wij het belang van veiligheid in ons vakgebied. We werken daarom altijd volgens de geldende normen en zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Het gaat onder andere om de volgende normen:

 

  • Werkzaamheden op het gebied van aarding verzorgen wij altijd volgens de NEN 1010 en de NPR 5310 normen. Op het gebied van aardingssystemen verzorgen wij veiligheidsaarding, potentiaalvereffening, medische aarding, EMC aarding, functionele aarding, computervloer aarding en statische aarding. 
  • Werkzaamheden op het gebied van bliksembeveiliging voeren we uit volgens de NEN-EN-IEC 62305 normen. Deze zijn onderverdeeld in uitwendige bliksembeveiliging en inwendige bliksembeveiliging. 
  • Bij overspanningsbeveiliging verrichten we de werkzaamheden volgens de NEN-EN-IEC 62305 en de NPR 8110 normen.
Contact

Diensten

Aanleg
Aanleg
Overal in Nederland, de benelux en daarbuiten ontzorgen wij bedrijven, overheden en particulieren.
Inspectie
Inspectie
Door onze ruim 70 jaar ervaring hét adres voor maximale kwaliteit en duurzaamheid.
Onderhoud
Onderhoud
Onderhoud voor uw bedrijfspand of woning tegen scherpe prijzen.
Ontwerp & Advies
Ontwerp & Advies
Optimale kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voor de scherpste prijzen.
bliksem boven strand

Daarom kiest u voor Mulhuyzen Bliksembeveiliging

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is een familiebedrijf dat al drie generaties voor iedereen klaar staat als het gaat om bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. U geniet bij ons altijd van de volgende voordelen:

 

  • Kwaliteit: Mulhuyzen Bliksembeveiliging werkt altijd volgens strenge kwaliteitsnormen, onder andere EN ISO 9001, VCA* en BRL 1201. Ook zijn wij lid van de Techniek Nederland vakgroep Bliksembeveiliging. 
  • Gecertificeerd: Al onze werknemers beschikken over VCA, VCA-VOL, het Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF certificaat. Ook beschikken onze engineers en inspecteurs over TAB en TAO en onze monteurs over MABO.
  • Brede dekking: overal in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en zelfs daarbuiten ontzorgen wij bedrijven, overheden en particulieren.
  • Ervaring: met ruim 70 jaar ervaring zijn wij in ons vakgebied hét adres voor maximale kwaliteit en duurzaamheid.
  • Scherpe prijzen: bij ons krijgt u optimale kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voor de scherpste prijzen.
Meer informatie

Projecten

Hoofdbureau politie Den Haag

Bij dit project hebben wij de volledige uitwendige bliksembeveiliging verzorgd, deze is volledig buitenom aangebracht.

Westfriesgasthuis in Hoorn

Bij dit project hebben wij de medische aardingsinstallatie t.b.v. de nieuwe operatiekamers van dit ziekenhuis verzorgt.

Distributiecentrum Lidl

Overspanningsbeveiliging is een van de meest cruciaal aspecten van elektrisch onderhoud. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de verschillende methoden om overspanningsproblemen te voorkomen en te bestrijden. In dit blog gaan we in op hoe je overspanningsproblemen kunt voorkomen en wat je kunt doen als er toch een overspanning optreedt.