Overspanningsbeveiliging

Overspanningsbeveiliging onderhoud

Overspanningsbeveiliging onderhoud is specialistisch werk, dat om een professionele aanpak vraagt. Daarvoor kunt u terecht bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten verzorgen graag het onderhoud aan uw installatie. 

bliksem boven de rivier
bliksem boven het meer

Overspanningsbeveiliging is geen overbodige luxe

Door een directe of indirecte blikseminslag, maar ook door defecte componenten in apparatuur of machines kan overspanning optreden. Wat de oorzaak ook is: overspanning kan voor aanzienlijke schade zorgen. Daarom is overspanningsbeveiliging essentieel voor de veiligheid en om schade te voorkomen.

Hoe vaak is overspanningsbeveiliging onderhoud nodig?

Hoe vaak onderhoud nodig is, hangt af van het pand en de omstandigheden. Bij bedrijfspanden kan jaarlijks onderhoud wenselijk zijn. Ook kan de overspanningsbeveiliging beschadigd raken, bijvoorbeeld bij een blikseminslag, piekspanning of verbouwing. Maar ook wijzigingen of nieuwe technische installaties kunnen redenen zijn om onderhoud uit te laten voeren.

blauwe bliksem
blauwe bliksem over de zee

Overspanningsbeveiliging aanpassen aan nieuwe situatie

Bij onderhoud aan installaties voor overspanningsbeveiliging kan het bijvoorbeeld gaan om nieuwe hoofdverdeelkasten, onderverdeelkasten en regelkasten. Vaak benodigen die na bijvoorbeeld een verbouwing of andere werkzaamheden een update, zodat de installatie alles weer op de juiste manier beveiligt. 


Het plaatsen van nieuwe apparatuur, installaties of kabels kan ook aanleiding zijn voor onderhoud aan de overspanningsbeveiliging. In veel gevallen gaat het om aanpassingen die de installatie weer helemaal up-to-date brengen, op basis van de nieuwe situatie.

Laat werkzaamheden op het gebied van overspanningsbeveiliging aan de specialist over

Alle werkzaamheden op het gebied van overspanningsbeveiliging kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Bij ons kunt u er op rekenen dat we alle werkzaamheden op een professionele en veilige wijze uitvoeren. Schakel daarom Mulhuyzen Bliksembeveiliging in voor al uw overspanningsbeveiliging onderhoud. 

 

Al drie generaties staan we bekend als specialist als het gaat om bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Onze gecertificeerde specialisten komen graag bij u langs en werken altijd volgens strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven of instellingen; iedereen kan bij ons terecht voor overspanningsbeveiliging onderhoud.

bliksem in de eifeltoren
witte bliksem in de nacht

Neem contact met ons op!

Wilt u uw overspanningsbeveiliging onderhoud aan ons uitbesteden of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op: bel naar 030 751 752 3, stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl of vul ons contactformulier in.