Blikseminslag voorkomen

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

U kunt directe blikseminslag voorkomen in uw huis of bedrijfspand, door een bliksemafleiderinstallatie aan te schaffen bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Al vele jaren zijn wij een begrip op het gebied van het ontwerpen, installeren, onderhouden, inspecteren en engineeren van zowel bliksemafleider-, aarding- als overspanningsinstallaties. Bij ons bent u gegarandeerd van installaties die voldoen aan de hoogste normen op kwaliteit en veiligheid.

Blikseminslag voorkomen door een bliksemafleiderinstallatie te laten plaatsen

Nederland heeft regelmatig te maken met onweer en bliksem. Blikseminslag kan zorgen voor veel schade aan de aanwezige elektronica in huizen en bedrijven. Daarom is voorkomen beter dan genezen. Dit kan worden gerealiseerd met een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Deze installatie voldoet aan bijvoorbeeld de NEN-EN-IEC-62305-4 kwaliteits- en veiligheidsnorm en zorgt er bij directe en indirecte blikseminslag voor dat bliksemstralen gecontroleerd naar de aarde worden afgevoerd. Hiermee kunnen vele kosten worden bespaard. Wij zijn in staat om deze installatie te ontwikkelen voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als voor bestaande objecten. Naast kwaliteit en veiligheid, bent u bij ons ook verzekerd van een uitstekende service. Zo kunnen wij ook onderhoud en inspectie aan de installatie verzorgen.

Contact met ons opnemen

Met een hoogwaardige bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V kunt u directe blikseminslag in huis of bedrijfspand voorkomen. Als u meer wilt weten over ons bedrijf of over onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen via 030 – 751 752 3. We voorzien u ook graag van persoonlijk advies om blikseminslag te voorkomen in uw pand.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op