Distributiecentrum Lidl

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Distributiecentrum Lidl

Bij dit meest duurzame distributiecentrum van Nederland verzorgen wij de volledige veiligheidsaarding en uitwendige bliksembeveiliging.

Supermarktketen Lidl steekt 70 miljoen euro in de bouw van wat het duurzaamste distributiecentrum van Nederland moet worden. Het distributiecentrum in Waddinxveen krijgt volledige ledverlichting. Op het dak worden vierduizend zonnepanelen geplaatst. Het complex heeft geen aansluiting op het gasnet. Fossiele brandstof is niet nodig. Het regenwater wordt opgevangen. Het vocht gaat onder andere naar de nabijgelegen kassen. Het distributiecentrum wordt omzoomd door 250 bomen. Een beheerplan is gemaakt voor een dier- en plantvriendelijke overgang naar de omgeving. De 50.000 vierkante meter in Waddinxveen krijgt van certificeerder Breaam de hoogste kwalificatie.

Veiligheidsarding en bliksembeveiliging

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over bliksembeveiliging? Neem dan contact met ons op via 030 751 752 3 of stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden betreft bliksembeveiliging. U kunt ook bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV terecht voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.