Potentiaalvereffening

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Potentiaalvereffening laat u realiseren door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Potentiaalvereffening houdt in dat verschillen in spanning geneutraliseerd worden. Het is belangrijk om dit uit te laten voeren door een specialist met jarenlange ervaring zoals Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Wij staan voor hoge kwaliteit en zorgen voor installatie voor een marktconforme kwaliteit.

Potentiaalvereffening door Mulhuyzen Bliksembeveiliging

Bij indirecte blikseminslag komt spanning binnen via inkomende leidingen zoals elektriciteitskabels en de waterleiding. Als dit gebeurt, komt het pand, maar ook de elektrische installatie onder hoge spanningen te staan. Het wordt extra gevaarlijk als delen van de installatie onder een verschillende spanning komen te staan. Met een potentiaalvereffening worden spanningsverschillen geneutraliseerd en kunnen gevaarlijke situaties voorkomen worden. Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening zorgen er samen voor dat alle apparatuur goed beschermd is tegen bliksemschade en overspanning. Wij kunnen potentiaalvereffening voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland verzorgen door onze landelijke dekking.

Meer weten over onze mogelijkheden

Wilt u een potentiaalvereffening en overspanningsbeveiliging laten aanbrengen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V? Neem dan meteen contact met ons op via 030 – 751 752 3 of stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de juiste manier van bliksemafleiding en potentiaalvereffening voor uw pand.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op