Onderhoud Aardingssystemen

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Aardingssystemen

Bij onderhoud aan aardingsinstallaties gaat het vaak om nieuwe waterleidingen, gasleidingen, groepenkasten, enz., die na de werkzaamheden weer op de juiste manier aangesloten moeten worden. Ook gebeurt het regelmatig dat er bijvoorbeelt bij EMC-installaties of computervloeraardingen, nieuwe kasten, kabelgoten, koelinstallaties, leidingen, enz. zijn geplaatst of aangebracht. In zo’n geval moet de installatie weer aan de huidige situatie worden aangepast. Waar wij bijvoorbeeld ook druk mee zijn geweest is om vele GSM-installaties aan te passen aan het 4G-netwerk. Alle werkzaamheden op het gebied van aarding kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden en u weet zeker dat alles op een professionele wijze zal worden uitgevoerd.

van mulhuyzen onderhoud-min

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over bliksembeveiliging? Neem dan contact met ons op via 030 751 752 3 of stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden betreft bliksembeveiliging. U kunt ook bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV terecht voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.