Bliksemgeleider plaatsen

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Een hoogwaardige bliksemgeleider laat u deskundig plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Mulhuyzen Bliksembeveiliging ontwerpt, installeert en engineert bliksemgeleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

Bliksemgeleider laten

Laat een bliksemgeleider plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging en voorkom schade veroorzaakt door blikseminslag. Bij een eventuele blikseminslag (zowel directe als indirecte inslag) wordt dankzij de bliksemgeleider de spanning op een gecontroleerde manier naar de aarde afgevoerd. Alle bliksemgeleiders die wij plaatsen, voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, zoals de NEN-EN-IEC-62305-4 norm. Deze bliksemgeleider installatie plaatsen wij bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, maar ook bij bestaande bouw.

Contact

Laat een bliksemgeleider plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging en u bent u verzekerd van een kwalitatief zeer hoogwaardige installatie die voldoet aan belangrijkste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Hebt u vragen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via 030 – 751 752 3 of stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl.

U kunt bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging ook terecht voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op