Bliksembeveiliging woonhuis/woning

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

De bliksembeveiliging van een woonhuis/woning kan perfect worden verzorgd door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Ons gespecialiseerde bedrijf ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 bliksemafleider-, aarding- en overspanningsinstallaties, die voldoen aan de belangrijkste normen voor kwaliteit en veiligheid.

De juiste bliksembeveiliging voor uw woonhuis/woning

In Nederland komen onweer en bliksem helaas veel voor. Het is daarom belangrijk om een adequate bliksembeveiliging te hebben voor uw woonhuis/woning. Hiervoor kunt u terecht bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V ontwikkelt, installeert en engineert al decennia de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties. Onze installaties, die voldoen aan onder andere de NEN-EN-IEC-62305-4 norm, kunnen bij een directe en indirecte blikseminslag ervoor zorgen dat de bliksemstralen op gecontroleerde wijze naar de aarde worden afgevoerd. Hierdoor blijven bewoners gevrijwaard van schade. Bovendien bespaart u zo op de kosten. Wij kunnen deze installaties leveren voor zowel bestaande objecten als nieuwbouw- en renovatieprojecten. Bij ons bent u te alle tijden gegarandeerd van installaties die voldoen aan de hoogste normen aangaande kwaliteit en veiligheid. Ook voor inspectie en onderhoud van installaties, kunt u ons inschakelen. Wij adviseren u daarnaast graag over de juiste vorm van bliksembeveiliging voor uw woonhuis/woning.

Contact met ons opnemen

De bliksembeveiliging van een woonhuis/woning kan op toonaangevende wijze worden verzorgd door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over ons bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen via 030 – 751 752 3. Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. is ook in te schakelen voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op