Bliksembeveiliging woonhuis/woning

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

De bliksembeveiliging van een woonhuis/woning kan perfect worden verzorgd door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Ons gespecialiseerde bedrijf ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 bliksemafleider-, aarding- en overspanningsinstallaties, die voldoen aan de belangrijkste normen voor kwaliteit en veiligheid.

De juiste bliksembeveiliging voor uw woonhuis/woning

In Nederland komen onweer en bliksem helaas veel voor. Het is daarom belangrijk om een adequate bliksembeveiliging te hebben voor uw woonhuis/woning. Hiervoor kunt u terecht bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V ontwikkelt, installeert en engineert al decennia de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties. Onze installaties, die voldoen aan onder andere de NEN-EN-IEC-62305-4 norm, kunnen bij een directe en indirecte blikseminslag ervoor zorgen dat de bliksemstralen op gecontroleerde wijze naar de aarde worden afgevoerd. Hierdoor blijven bewoners gevrijwaard van schade. Bovendien bespaart u zo op de kosten. Wij kunnen deze installaties leveren voor zowel bestaande objecten als nieuwbouw- en renovatieprojecten. Bij ons bent u te alle tijden gegarandeerd van installaties die voldoen aan de hoogste normen aangaande kwaliteit en veiligheid. Ook voor inspectie en onderhoud van installaties, kunt u ons inschakelen. Wij adviseren u daarnaast graag over de juiste vorm van bliksembeveiliging voor uw woonhuis/woning.

Contact met ons opnemen

De bliksembeveiliging van een woonhuis/woning kan op toonaangevende wijze worden verzorgd door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over ons bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen via 030 – 751 752 3. Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. is ook in te schakelen voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op