Bliksemafleiding huis

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Voor bliksemafleiding voor uw huis of bedrijfspand schakelt u Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV in. Voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande projecten verzorgen wij bliksemafleiderinstallaties. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. En dat tegen de scherpste prijzen.

Installeer bliksemafleiding voor veiligheid in huis

U wilt uw woning of bedrijfspand beschermen tegen de gevolgen van een directe blikseminslag. Blikseminslag zorgt voor veel schade aan aanwezige elektronica. Bliksemafleiding voorkomt dit. Of u nu bliksemafleiding zoekt voor uw huis, nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten: wij zijn de ideale partner. Al jaren ontwerpen, installeren en engineeren wij de meest toonaangevende installaties. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten kunnen wij ook u helpen. Koopt u een bliksemafleider voor uw woning, dan weet u dat deze voldoet aan belangrijkste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De bliksemafleider van de beste kwaliteit voor uw woning

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV beschikt over diverse kwaliteitsnormen. Tevens zijn wij lid van Uneto-VNI vakgroep bliksembeveiliging, zodat u goede bliksembeveiliging in huis haalt. Al onze werknemers beschikken over VCA/VCA-VOL en onze engineers en inspecteurs beschikken over TAB & TAO. Onze monteurs beschikken over MABO. Zo weet u zeker dat u geholpen wordt door experts. Vanwege onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij een zeer stabiele prijs-kwaliteitverhouding waarborgen.

Maak een afspraak

Wij weten als geen ander hoe wij uw woning kunnen beschermen tegen bliksem. Bij ons kunt u terecht voor bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Ook kunt u bij ons terecht voor inspecties en onderhoud. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het installeren van een bliksemafleider in uw woning? Neem dan contact met ons op via: 030 751 7523 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op