Bliksemafleiding huis

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Mulhuyzen Bliksembeveiliging realiseert een bliksemafleider voor uw rieten dak. Al ruim 65 jaar zijn wij specialist op het gebied van bliksembeveiliging. U profiteer bij ons van optimale kwaliteit en veiligheid voor de scherpste prijzen. Onze medewerkers beschikken over ruime expertise en hebben vele jaren ervaring. Zo weet u zeker dat u kiest voor professionaliteit.

Waarom kiezen voor een bliksemafleider voor een rieten dak

De gevolgen van blikseminslag kunnen enorm zijn. Het komt helaas af en toe voor dat een woning als gevolg van blikseminslag volledig afbrandt. Bliksembeveiliging van een rieten dak is niet per se noodzakelijk. Toch is het een verstandige keus wanneer de inslag van bliksem groot wordt geacht. Factoren van invloed zijn bijvoorbeeld de ligging van het pand, de hoogte van het pand en de omgeving. Ziet u toch te veel risico’s door de ligging van uw woning en wilt u een bliksemafleider voor uw rieten dak laten plaatsen? U bent bij Mulhuyzen verzekerd van maximale kwaliteit en optimale veiligheid. Als specialist op het gebied van bliksembeveiliging zorgen wij dat uw bliksemafleider onder het rieken dak geplaatst wordt. Zo ziet u niks van de installatie maar bent u goed beveiligd tegen blikseminslag.

Neem voor meer informatie contact op

Met jarenlange ervaring beschermen wij uw woning door het plaatsen van een bliksemafleider. We staan graag voor u klaar. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op: 030 751 7523.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op