Bliksemafleider prijs

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Een hoogwaardige bliksemafleider, die u kan vrijwaren van de negatieve gevolgen van blikseminslag, vindt u tegen een voordelige prijs bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Ons bedrijf ontwikkelt, installeert en engineert al een groot aantal jaren de meest toonaangevende installaties op het gebied van bliksemafleiding, aarding en overspanningsbeveiliging. Iedere installatie voldoet bij ons aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Bliksemafleider voor een marktconforme prijs

Nederland wordt regelmatig geteisterd door onweer en bliksem. Deze natuurlijke verschijnselen kunnen flinke schade aanrichten.  Door een bliksemafleider installatie aan te schaffen bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V., kunt u er echter voor zorgen dat u zich deze kosten kunt besparen. Wij ontwerpen, installeren en engineeren voor u een bliksemafleider die voldoet aan onder andere de NEN-EN-IEC-62305-4 kwaliteits- en veiligheidsnorm die ervoor zorgt dat bliksemstromen bij directe en indirecte inslag gecontroleerd naar de aarde worden afgevoerd. Zo richt de bliksem geen schade aan en kunt u hoge kosten besparen. Wij ontwikkelen deze installaties zowel voor nieuwbouw- en renovatieprojecten als voor bestaande objecten. Naast van hoge kwaliteit en veiligheid, bent u bij ons ook verzekerd van een bliksemafleider tegen een aangename prijs.

Topkwaliteit bliksemafleiders

Een bliksemafleider van topkwaliteit, kunt u bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV aanschaffen tegen een voordelige prijs. Wenst u meer informatie over ons? Neem contact met ons op via telefoonnummer 030 – 751 752 3. Wij zijn ook in te schakelen voor de ontwikkeling van aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op