Aardpen

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Mulhuyzen Bliksembeveiliging slaat een aardpen voor u en kan er daarmee voor zorgen dat uw huis of bedrijfspand goed geaard is. Dit is belangrijk wanneer u uw pand wilt beschermen tegen bliksem omdat de bliksem hiermee afgevoerd kan worden naar de aarde. U kunt bij ons terecht voor voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud van bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen van de beste kwaliteit voor een marktconforme prijs

Bliksembeveiliging door middel van een aardpen

Al sinds 1952 werken drie generaties Mulhuyzen met de beste methodes om panden te beschermen tegen bliksem. Dankzij onze goede service en de garantie die wij u geven, zijn we inmiddels een gevestigde naam in Utrecht en ver daarbuiten. Een aardpen is een belangrijk onderdeel in de bliksembeveiliging en bovendien ook noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden.

Vragen over een aardpen

Op onze website leest u meer over wie wij zijn en wat wij doen. We leggen u hier uit met welke methodes wij werken en wat die precies doen. Wilt u meer weten over wat we kunnen doen in uw situatie of wilt u graag een aardpen laten slaan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wanneer u met uitgebreide vragen zit over een aardpen dan kunt u bellen naar 030 – 751 752 3.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op