Aardpen

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Mulhuyzen Bliksembeveiliging slaat een aardpen voor u en kan er daarmee voor zorgen dat uw huis of bedrijfspand goed geaard is. Dit is belangrijk wanneer u uw pand wilt beschermen tegen bliksem omdat de bliksem hiermee afgevoerd kan worden naar de aarde. U kunt bij ons terecht voor voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud van bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen van de beste kwaliteit voor een marktconforme prijs

Bliksembeveiliging door middel van een aardpen

Al sinds 1952 werken drie generaties Mulhuyzen met de beste methodes om panden te beschermen tegen bliksem. Dankzij onze goede service en de garantie die wij u geven, zijn we inmiddels een gevestigde naam in Utrecht en ver daarbuiten. Een aardpen is een belangrijk onderdeel in de bliksembeveiliging en bovendien ook noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden.

Vragen over een aardpen

Op onze website leest u meer over wie wij zijn en wat wij doen. We leggen u hier uit met welke methodes wij werken en wat die precies doen. Wilt u meer weten over wat we kunnen doen in uw situatie of wilt u graag een aardpen laten slaan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wanneer u met uitgebreide vragen zit over een aardpen dan kunt u bellen naar 030 – 751 752 3.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op