Aardpen slaan kosten

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Mulhuyzen Bliksembeveiliging slaat een aardpen voor u tegen lage kosten en zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand goed geaard is. De bliksem wordt afgevoerd naar de aarde. U beschermt uzelf en uw woning met de bliksembeveiliging van Mulhuyzen. U wilt zich immers veilig voelen in uw huis of bedrijfspand.

Een aardpen slaan, wat gaat dat kosten?

Sinds 1970 is de aanwezigheid van een aardpen verplicht in zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Heeft u een oudere jaren 30 woning? Dan heeft u kans dat er geen aardpen aanwezig is. Aarding zorgt voor beveiliging bij blikseminslag, onweer en overbelasting van groepen in de groepenkast. Belangrijk dus om elektrische problemen te voorkomen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging slaat een aardpen voor u en zorgt dat uw huis of bedrijfspand goed geaard is. De kosten van het slaan van een aardpen variëren en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft het te maken met de plek waar de pen geslagen wordt, maar ook de diepte en de dikte spelen mee. Ook uw elektrische circuit en de aansluiting van de pen hierop spelen mee. Wilt u meer weten over kosten van slaan van een aardpen? Wij maken graag een offerte op maat afhankelijk van uw wensen.

Stel al uw vragen aan ons

Mulhuyzen is de specialist op het gebied van bliksembeveiliging, zo bent u verzekerd van een optimale kwaliteit en service. Een aardpen door ons laten slaan en bent u benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bereik ons telefonisch op: 030 751 7523.

Andere bezoekers bekeken ook:

Neem contact met ons op