Aarding

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Laat aarding verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Aarding is namelijk het sleutelwoord in de bliksembeveiliging. Wanneer u een gebouw goed wilt beschermen tegen blikseminslag, dient de aardverspreidingsweerstand precies goed te zijn. Op die manier wordt de dienstdoende beveiliging op het juiste moment uitgeschakeld wanneer dit nodig is. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat aarding ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert. Al onze aardingssystemen, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging voldoen aan de huidige normen en zijn van de beste kwaliteit en optimale veiligheid.

Aarding van de beste kwaliteit van Mulhuyzen Bliksembeveiliging

Al sinds 1952 verzorgen wij de werkzaamheden op het gebied van aarding in gebouwen. Dankzij onze systemen wordt uw gebouw optimaal beveiligd tegen bliksem en bent u verzekerd van bescherming. Na afloop van de installatie krijgt u een inspectierapport en een garantiecertificaat. Desgewenst geven wij u ook een revisietekening. Zo weet u zeker dat de aarding van uw gebouw niet alleen nu in orde is, maar dit ook blijft.

Meer informatie over aarding

Op onze website vindt u meer informatie over allerlei soorten aarding. Wij doen zowel de installatie als het onderhoud en kunnen u ook materialen leveren. Wilt u direct een afspraak maken, dan kunt u bellen naar 030-751 752 3. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Wanneer u dit opstuurt, nemen wij contact met u op.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op