Overspanningsafleiders

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Overspanningsafleiders van Mulhuyzen Bliksembeveiliging zorgen ervoor dat uw huis optimaal beschermd wordt tegen blikseminslag. In Nederland worden jaarlijks vele huishoudens getroffen door bliksem. Dit is heel vervelend, omdat het grote schade kan veroorzaken aan huizen en apparatuur. Daarnaast is het ook levensgevaarlijk voor mensen. Het is daarom goed te weten dat Mulhuyzen zorgt voor totaaloplossingen tegen deze gevaarlijke natuurkracht.

Overspanningsafleiding is ons specialisme

Op het gebied van bliksembeveiliging bestaan er allerlei normen waar monteurs en ontwerpers zich aan moeten houden. Sinds de invoering van de nieuwe normen is het dan ook verplicht geworden om overspanningsafleiders aan te brengen in de bliksembeveiliging, omdat deze garanderen dat bliksem geen schade kan veroorzaken. Mulhuyzen Bliksembeveiliging werkt alleen met specialisten op het gebied van bliksembeveiliging en omdat kwaliteit in deze branche heel belangrijk is, krijgt u van ons bij uw installatie een garantiecertificaat. Zo bent u daarna ook altijd verzekerd van optimale veiligheid. Wij adviseren u ook graag over het gebruik van de juiste overspanningsafleiders voor uw specifieke pand.

Meer weten over bliksembeveiliging

Wanneer u rondkijkt op de website, leert u meer over overspanningsafleiders en andere onderdelen van de bliksembeveiliging. Wilt u echter liever dat we direct in uw huis aan de slag gaan, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 030-751 752 3 of door het contactformulier op de website in te vullen. Natuurlijk kunt u op die manier ook eerst vrijblijvend informatie aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op