Onweerbeveiliging

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Onweerbeveiliging laat u deskundig verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Mulhuyzen Bliksembeveiliging heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, inspecteren, onderhouden en de engineering van bliksemafleider-, aarding- en overspanningsinstallaties, die voldoen aan de gestelde normen voor kwaliteit en veiligheid.

Installatie voor onweerbeveiliging

Onweer kan schade veroorzaken en daarom is het verstandig te kiezen voor onweerbeveiliging van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Een installatie voor onweerbeveiliging voldoet aan de NEN-EN-IEC-62305-4 norm. Onweerbeveiliging zorgt ervoor dat bij zowel directe als indirecte blikseminslag, de lading die veroorzaakt wordt door de inslag op gecontroleerde wijze naar de aarde wordt afgevoerd. Met een installatie voor onweerbeveiliging voorkomt u persoonlijke en materiële schade. U kunt een installatie voor onweerbeveiliging laten aanleggen in bestaande bouw, nieuwbouw, maar ook in renovatieprojecten. Wij verzorgen onweerbeveiliging van de beste kwaliteit die u verzekert van optimale veiligheid, voor een marktconforme prijs. Wij bieden landelijke dekking; wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland.

Meer weten over onze mogelijkheden

Onweerbeveiliging laat u volledig verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Hebt u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van onweerbeveiliging, neem dan meteen contact met ons op via 030 – 751 752 3 of stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op