Kwaliteit

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Kwaliteit

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV beschikt over diversen kwaliteitsnormen EN ISO 9001, VCA*, BRL 1201, BTR 2004, tevens zijn wij lid van Uneto-VNI vakgroep Bliksembeveiliging. Tevens beschikken al onze werknemers over VCA / VCA-VOL, Digitaal Veiligheidspaspoort voor veilig werken langs het spoor en het IPAF certificaat voor veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Al onze engineers en inspecteurs beschikken over TAB & TAO en onze monteurs over MABO. Op al onze materialen en installaties geven wij 10 jaar garantie behoudens stormschade en vandalisme. Wij kunnen vanwege onze uitgebreide kennis en ervaring een zeer stabiele prijs / kwaliteit-verhouding en klanttevredenheid waarborgen. Kwaliteit en duurzaamheid begint bij de juiste materialen, daarom krijgt u bij ons alleen de hoogste kwaliteit. Ook zal er nooit bezuinigd worden op de veiligheid van onze medewerkers of de klant.

Duurzaam

Met duurzaam ondernemen willen wij bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie. Duurzaam ondernemen is de sleutel tot continuïteit van onze onderneming. We werken aan een duurzame strategie samen met onze toeleveranciers en afnemers. Daarnaast zijn wij ook bezig met Cradle to Cradle trajecten in samenwerking met onze leveranciers.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over bliksembeveiliging? Neem dan contact met ons op via 030 751 752 3 of stuur een e-mail naar info@bliksembeveiliging.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden betreft bliksembeveiliging. U kunt ook bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV terecht voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.