Gevolgen blikseminslag

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Bescherm uw huis of pand tegen de vele negatieve gevolgen die blikseminslag kan hebben, met behulp van een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Sinds 1952 ontwerpen, installeren, onderhouden, inspecteren en engineeren wij installaties op het gebied van bliksembeveiliging, aarding en overspanningsbeveiliging. Bij ons bent u verzekerd van installaties die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Voorkom de gevolgen van blikseminslag

In het Nederlandse klimaat, komt onweer en bliksem regelmatig voor. Bliksem kan, bij inslag, flinke schade tot gevolg hebben. U kunt uw huis of bedrijfspand echter beschermen tegen de negatieve gevolgen van blikseminslag door een bliksemafleiderinstallatie aan te schaffen bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Deze installatie die wordt ontworpen volgens onder andere de NEN-EN-IEC-62305-4 norm, is in staat om bij directe blikseminslag, de stromen op een gecontroleerde manier naar de aarde te vervoeren. Dit zorgt ervoor dat blikseminslag geen schade veroorzaakt aan de aanwezige elektronica in een pand. Dit kan vele kosten schelen. Wij kunnen voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als bestaande objecten een installatie ontwerpen, installeren en engineeren. U bent bij ons te allen tijde verzekerd van materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij beschikken over tal van kwaliteitsnormen, en zijn tevens lid van de Uneto-VNI vakgroep Bliksembeveiliging. Onze medewerkers kunnen ook onderhoud en inspectie aan een bestaande installatie verzorgen.

Bescherming en veiligheid

Met een bliksemafleiderinstallatie van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V., is uw huis of bedrijfspand te allen tijde beschermd tegen de negatieve gevolgen van blikseminslag. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via 030 – 751 752 3.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op