Bliksemontlading

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Wilt u voorkomen dat bliksemontlading schade aan uw huis of bedrijfspand veroorzaakt, dan kunt u bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV rekenen op een totaalpakket. Allereerst inventariseren wij wat er gedaan moet worden en vervolgens gaan wij aan de slag om dit ook werkelijk in uw huis aan te brengen. Zo kunnen wij uw huis beveiligen tegen bliksem en heeft bliksem geen kans meer om schade te brengen aan uw huis.

Beveiliging tegen bliksemontlading laten installeren

Al sinds 1952 werken drie generaties Mulhuyzen in Utrecht en omgeving aan totaaloplossingen tegen bliksemontlading en voor beveiliging. Op dit gebied is er in de loop der jaren meer en meer mogelijk geworden en tegenwoordig kunnen we uw huis op allerlei manieren beschermen tegen bliksem. Wij leveren alleen kwaliteit. Om u dit te bewijzen krijgt u van ons na afloop een garantiecertificaat zodat u ook in de toekomst goed beveiligd bent tegen bliksem. Daarnaast adviseren we u ook graag over de juiste vorm van afleiding van bliksemontlading voor uw pand. U kunt ons ook inschakelen voor de inspectie en het onderhoud hiervan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tegen bliksemontlading? Kijkt u dan eens rustig rond op de website. Hier leest u wie wij zijn en wat wij doen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen onze medewerkers u meer vertellen over de mogelijkheden in uw situatie en desgewenst direct een afspraak voor u inplannen. Zo is ook uw huis binnenkort goed beveiligd tegen bliksem. U kunt ons bereiken op nummer 030-751 752 3 of door middel van het contactformulier op de website.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op