Bliksemafleiding

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Bliksemafleiding is de beveiliging tegen bliksem die ieder pand nodig heeft, laat dit daarom plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Met de juiste installatie bent u ervan verzekerd dat bliksem niet meer inslaat en dus dat u geen risico meer loopt op de dramatische gevolgen die blikseminslag kan hebben. De angst voor blikseminslag is in Nederland niet ongegrond. Jaarlijks slaat de bliksem hier 250.000 tot 400.000 keer in. Om te voorkomen dat dit bij u gebeurt, laat u Mulhuyzen Bliksembeveiliging een professionele bliksemafleiding installeren. Wij zijn er niet alleen voor het installeren van bliksemafleiding, maar ook voor het adviseren erover, het onderhoud en het inspecteren ervan.

Bliksemafleiding van de beste kwaliteit

Wanneer het op bliksemafleiding aankomt, wilt u niet dat er half werk geleverd wordt. De installatie moet goed gebeuren en u moet ervan verzekerd zijn dat u ook bij onderhoud kan rekenen op hetzelfde bedrijf. Van Mulhuyzen Bliksembeveiliging krijgt u daarom na afloop een garantiecertificaat. U weet dan zeker dat alles goed geregeld is. Zo werken al drie generaties Mulhuyzen in ons bedrijf en hierdoor zijn we een gevestigde naam in Utrecht en ver daar buiten. Na een installatie van bliksemafleiding van Mulhuyzen Bliksembeveiliging bent u verzekerd van optimale veiligheid.

Meer weten

Is ook uw huis toe aan bliksemafleiding of laat u een nieuw pand bouwen? Dan kunt u contact opnemen met Mulhuyzen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken desgewenst een vrijblijvende offerte. U neemt contact met ons op door te bellen naar 030-751 752 3 of door het contactformulier op de website in te vullen.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op