Bliksemafleider plaatsen

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

U kunt een bliksemafleider van topkwaliteit laten plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Ons toonaangevende bedrijf ontwerpt, installeert en engineert al talloze jaren de meest hoogwaardige bliksemafleiderinstallaties. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging.

Bliksemafleider laten plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging

Blikseminslag kan veel schade veroorzaken. Daarom is het verstandig om uw huis of bedrijfspand hier tegen te wapenen. U kunt dit doen door een bliksemafleider installatie te laten plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Onze installaties kunnen bij directe en indirecte inslag de bliksem op een gecontroleerde manier naar de aarde afvoeren. Wij ontwerpen, installeren en engineeren uitsluitend installaties die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, zoals de NEN-EN-IEC-62305-4 norm. Wij kunnen deze installaties leveren voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als voor bestaande objecten. Op basis van onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij dé ideale partner op het gebied van bliksemafleiding.

Persoonlijk advies

Als u een bliksemafleider laat plaatsen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V., bent u verzekerd van een installatie die voldoet aan belangrijkste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Wij adviseren u daarnaast ook graag over de juiste bliksemafleider voor uw specifieke pand. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via 030 – 751 752 3.

Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op