Aarding meterkast

Bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging voor uw bedrijfspand of woning laat u tegen marktconforme prijs verzorgen door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Ons toonaangevende bedrijf adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties comform de meest recente normen. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Wij verzorgen bliksemafleiderinstallaties voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande objecten. Door onze ruime ervaring, uitgebreide kennis en hoogwaardige producten, zijn wij uw ideale partner op het gebied van bliksembeveiliging. Bent u benieuwd naar onze producten?

Neem vrijblijvend contact op

h

Adviseren

Ontwerpen en Engineren

Inspecteren

Installeren en Onderhoud

Aarding in de meterkast laat u aanleggen en onderhouden door de specialisten van Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Al sinds 1952 zorgen wij voor aardingssystemen, overspanningsbeveiliging en bliksembeveiliging van de beste kwaliteit voor een marktconforme prijs. Laat u de aarding in uw meterkast aan ons over, dan bent u verzekerd van optimale veiligheid. Dankzij een goede aarding kan ervoor worden gezorgd dat stroom en bliksem in de aarde verdwijnt, in plaats van dat het op uw installatie komt te staan. Op die manier is uw huis of bedrijfspand beveiligd tegen bliksem en weet u zeker dat u niks overkomt.

Kennis en ervaring

Al drie generaties is familie Mulhuyzen werkzaam in de bliksembeveiliging. Wij weten daarom als geen ander welke ontwikkelingen er gekomen zijn en hoe panden het beste beveiligd kunnen worden tegen bliksem. Aarding in de meterkast is één van die manieren om uw pand goed te beveiligen. Niet alleen werken wij met specialisten die hun vak verstaan, ook werken wij met de beste materialen en krijgt u van ons een garantiecertificaat en een inspectierapport als we klaar zijn met uw gebouw.

Meer weten

Goede aarding kan op allerlei manieren worden geregeld. Zo leest u op de website alles over de verschillende mogelijkheden, waaronder aarding in de meterkast. Wilt u meer weten of wilt u ook graag uw pand professioneel laten beveiligen tegen bliksem, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Een andere mogelijkheid is bellen naar 030-751 721 3.
Andere bezoekersbekeken ook:

Neem contact met ons op